Geschiedenis
Het is de zomer van 2012 en de Nederlandse ontwerper Frank de Bruijn wil een ervaring van vrijheid en ontspanning creëren in een drukke stad. Gezien zijn enthousiasme voor baden, sauna’s en boten, ontwikkelt hij het HotTug-prototype - ’s werelds eerste houtgestookte hot tub waarin u elektrisch aangedreven kunt varen.

Frank bedoelde de HotTug voor eigen gebruik, maar al snel werd duidelijk dat veel mensen er enthousiast van werden en erin wilden varen. Op dat moment realiseerde Frank zich de commerciële mogelijkheden om van HotTug een succes te maken.

In september 2012 vroegen de mensen van de bootbeurs ‘HISWA in Water’ aan Frank of hij de HotTug wilde tonen. Zo werd een nieuw botenconcept geboren. HotTug werd grondig getest en behaalde de CE-certificering.

We hebben met de HotTug in verschillende steden gevaren voor marketingdoeleinden. Op dat moment ging HotTug viral en kreeg het wereldwijde media-aandacht. Mensen omarmden het idee en we zagen de lachende gezichten van gebruikers en toeschouwers van HotTug.

Nu is de HotTug een bewezen concept en de media houd nog steeds van de HotTug. Maar belangrijker is dat mensen houden van het varen in de HotTug!