— januari 2014

2014 wordt een fantastisch jaar met HotTugs over de hele wereld!
Kom en geniet van
Unexpected Freedom’!!

In de spotlight...
Ole Agnholt Markdal

Ontmoet Ole Agnholt Markdal, Ole begon in de zomer van 2013 met de HotTug in Kopenhagen, Denemarken . Zoals hij zelf zegt: ‘Met de HotTug vonden we een unieke en bijzondere manier om Kopenhagen te ervaren’.

In het 2000 had Ole het geluk om het jacht ‘Good Enough’ (‘Goed Genoeg‘), te kunnen overnemen. De toemalige kapitein begon aan een wereldreis met de zeilboot, maar moest opgeven. Ole vaarde met een aantal vrienden het jacht terug naar Kopenhagen. Nu is ‘Good Enough’, in eigendom van een collectief van acht eigenaren en ze gebruiken het jacht zo vaak mogelijk voor privereizen, varen of vissen.
Nu kan iedereen vanaf de ‘Good Enough’ vertrekken in de HotTug en genieten van de stille en romantische grachten van Kopenhagen.

Ole is een echte wereldreiziger en bedacht al eerder outdoor activiteiten in de stad Kopenhagen. In 1996 kwam hij met het idee om kajak trips te organiseren op zee en in de stad, daarnaast zette hij het Kajak polo op.

HotTug werd in Denemarken geïntroduceerd op 1 september bij de lancering van de ‘Wave’ bij de Kalvebod Brug (Architect JDS / Julien de Smedt). In 2014 zal Ole nieuwe, unieke thema reizen lanceren, huur uw HotTug in Kopenhagen nu via onze HotTug verhuur website.
Warm Water systeem
In de kerstvakantie installeerden we in Rotterdam een nieuwe verwarmingsinstallatie. Dit systeem kan de HotTug vullen en verwarmen naar 38°C / 100°F in een uur en vijftien minuten! (zie filmpje) Het verwarmen van meerdere boten per dag is dus geen probleem meer en het verbruikt slechts een paar euro aan gas. Supergoed natuurlijk!
Voor meer informatie, geef ons een seintje!