Klik hier om de webversie te bekijken
— herfst 2013

De herfst is begonnen, bladeren vallen van de bomen en hier en daar valt een buitje, maar...
De HotTug: 38 graden Celsius
Het wordt weer fris in Nederland, de zomer is nu echt voorbij. Maar niet getreurd, het water in de HotTug is heerlijk warm (38 graden Celsius) en dat helpt jou er vast doorheen!
Want hoe chagerijnig je ook bent, iedereen gaat lachen in de HotTug!
Voor hotels, restaurants en cafés aan het water is dit goed nieuws, want die kunnen nu hun seizoen verlengen en hun horeca gelegenheid langer ophouden, misschien wel 365 dagen in het jaar!?
De HotTug in Kopenhagen
Ole Agnholt Markdal had jaren lang een kajak verhuur, hij verkocht zijn bedrijf en reisde vervolgens over de wereld op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk vond hij de HotTug!
In augustus, tijdens de opening van de fantastische nieuwe multifunctionele promenade ‘Kalvebod Waves’ aan de rivier, lanceerde Ole de HotTug in samenwerking met het online platform podio.

Lees erover in het verslag van de TreeHugger.
Wil je meer weten over ole, bekijk en like dan zijn facebook pagina.
Tis een zware baan ...
Filmend van een dak, in een duikpak of met onderwater camera’s. De camera ploegen willen allemaal hét speciale shot hebben van de HotTug. De mannen van het tv programma ‘10x beter’ van NTR filmden dit vanuit de Rotterdamse watertaxi. Wie gaat er als eerste een helikopter huren om zo de HotTug te filmen?

Bekijk het programma ‘10x beter’, het programma over het betere buitenleven. (vanaf min. 16:55 )


Special HotTug
Tinto Day

Op zondag 6 oktober is er weer een special HotTug Tinto day, er zijn nog een paar plaatsen vrij om voor 15 euro te kunnen ‘HotTuggen’.
Boek nog snel voor 6 oktober of wacht tot 2 november dan is er weer een Special HotTug Tinto Day.

Of boek natuurlijk je eigen privé HotTug in IJlst, Londen of Kopenhagen.
>> huur een HotTug website

Word lid van ons netwerk!
We zijn hard aan het werk om ons netwerk van verhuurstations uit te breiden. Weet je nog een leuke plek of wil je meer informatie, stuur een mailtje naar Jochem

Ja-cruisy De HotTug in Engeland staat volop in de belangstelling. De Engelse media zit d’r bovenop. De Sun heeft een leuk artikel geschreven, zal ‘Ja-cruisy’ het nieuwe woord zijn in de Van Dale volgend jaar?

Een varende hot tub wordt de nieuwe trent! Deze fantastische zelfgemaakte varende hot tub werd door een van onze fans opgestuurd. Helemaal super!
Girls trip in Amsterdam
We zijn ons aan het voorbereiden op de verhuur in Amsterdam, deze zes lucky girls gingen afgelopen weekend over de grachten; de ‘ultimate experience of urban freedom!’
If you want to recieve this newsletter in english, please let us know for in the future. For now click here.