— augustus 2013

De HotTug in Londen, in de show ‘the bachelorette’ en op zee!
Opening verhuur station in Londen
In hotel runnymede-on-thames gaat de zomer van 2013 geheel over de belevenis van het water. Het vier sterren hotel is gelegen aan de rivier Thames. Dichtbij Windsor en slechts een paar minuten van Heathrow Airport. Een ideale plek voor bijeenkomsten, trouwerijen en het korte weekend bezoek. Een familie hotel, met een fantastisch terras voor een drankje en diner, een spa en de HotTug. De nieuwste aanwinst!
Reserveer de HotTug nu op: www.runnymedehotel.com/hottug

The Luxury Travel Bible heeft al een leuke recensie geschreven.

Wij zijn erg gecharmeerd van de kleur geel! Meer foto’s op de website.

De HotTug in
‘The Bachelorette’

In de Amerikaanse TV-serie ‘The Bachelorette’ is de HotTug te bewonderen! Desiree (de vrijgezel in kwestie) en de 25 mannen waaruit zij kan kiezen reizen naar München.
Op een zeer koude date (ijs en sneeuw overal) neemt Desiree, Ben en Michael in de heerlijke warme HotTug. Ze noemt de HotTug letterlijk: The best invention ever!

Dankzij Sarahebrown kan iedereen haar befaamde woorden horen. Dank je Sarah!

Belgisch
TV-programma Groenland (VRT)

Bartel Van Riet van het belgische TV programma ‘Groenland’ (VRT), gaf de HotTug nog een extra dimensie. Hij dronk niet enkel een koud biertje in de HotTug, maar nam ook zijn verrekijker en zijn hengel mee!
Bekijk de uitzending. Dankzij Henk Fietspomp kunnen we het allemaal bekijken.
Safety Certificate UK
De HotTug is geslaagd voor de Britse ‘Boat Safety Scheme examination’, uitgevoerd door de ‘Environment Agency’, zodat we de waterwegen van het Verenigd Koninkrijk ook kunnen bevaren!

Russische presentator vult de HotTug op Les Bateaux Extraordinaires

De HotTug in Frankrijk
Midden juli namen we deel aan de beurs ‘Les Bateaux Extraordinaires’ in Deauville, Frankrijk. Een bijzonder evenement met allerlei zeer bijzondere boten. Naast de HotTug waar er o.a. een vliegtuig boot, de boot van Jacques-Yves Cousteau en door de zon aangedreven speedboten. Russische TV vloog over naar Frankrijk om vervolgens de gehele zondag opnames te maken van de HotTug. Ze voorzagen de HotTug van 5 camera’s, om zo de HotTug ervaring goed vast te leggen.

Onze eerste zee vaart!
Hoewel je een special certificaat nodig hebt om op zee te varen, gingen we er toch gewoon voor. We waren niet verrast dat de HotTug de hoge golven gewoon perfect aankan! Vervolgens meerden we aan op het strand en toen werd de HotTug een super bar!