Klik hier om de webversie te bekijken
— juni 2013

De zon in de HotTug
schijnt altijd!


De zomer komt langzaam los maar ook al is het soms nog kil of regenachtig, de HotTug zal je opwarmen, wat er ook gebeurt. Dus kom langs en neem deel aan één van onze evenementen of neem contact met ons op om te kijken of we uw ideeën waar kunnen maken.

Super weer tijdens de opening van het nieuwe verhuurstaion in Rotterdam.
Opening verhuurstation Rotterdam
We zijn super trots om u mede te delen dat we in samenwerking met ‘Tinto’ een verhuurlocatie geopend hebben in Rotterdam. Nu kunt u bij ‘Tinto’ het rode lichtschip, in het centrum van Rotterdam, genieten van heerlijke drankjes, hun heerlijke paella, pittige spare-ribs, patatas bravas etc. en deze combineren met een reis in de HotTug. De twee livebands op de openingsdag waren een geweldige start voor een fantastisch HotTug verhuur seizoen!
www.restauranttinto.nl
Lancering van onze verhuur website
U kunt nu online de HotTug reserveren bij onze nederlandse verhuur plekken! Ervaar de HotTug in het mooie Friesland in IJlst (een uur van Amsterdam) en in het centrum van Rotterdam!
Bekijk de website en boek de HotTug!!
De HotTug in Londen!
Vanaf juli kunt u de HotTug bij het Runny Mede hotel huren. Na een gezamenlijke introductie op de Henley Royal Regatta op 03 t/m 07 juli, kunt u de HotTug bij dit 4-sterren hotel boeken. Het hotel is gelegen aan de oevers van de rivier de Thames in de buurt van Windsor, vlakbij luchthaven Heathrow.
www.runnymedehotel.com


De HotTug in Amsterdam
Vergunningen voor verhuur in Amsterdam
Deze week kregen we vijf vergunningen om de HotTugs commercieel te kunnen verhuren in Amsterdam!
Ondanks dat er al jaren geen vergunningen worden uitgegeven maakte Amsterdam deze week een uitzondering voor de HotTug. Het elektrisch varen en opladen, zijn unieke uiterlijk en wellicht de promotie die de HotTug voor de stad zal opleveren hebben meegewogen om toch vergunningen uit te geven. Dit wordt fantastisch!

Boten op transport naar Scandinavië en Georgië
Agenda
Data om op te schrijven in uw agenda.

8 Juni
Open dag bij Tinto, HotTug Rotterdam. Kom langs en spring in de HotTug!

03-07 juli
Introductie UK op de Henley Royal Regatta www.hrr.co.uk. U kunt opstappen op www.hobbsofhenley.com

13 en 14 juli
Kom langs in Le Havre, Frankrijk: www.les-bateaux-extraordinaires.com 35 buitengewone boten zullen samenkomen in Port-Deauville in de buurt van Le Havre, Frankrijk voor innovatieve ambacht met cutting edge design, de nieuwste technologieën en ecologische aandrijvingsmethodes.
If you want to recieve this newsletter in english, please let us know for in the future. For now click here.