Klik hier om de webversie te bekijken
— januari 2013

Wat waren uw hoogtepunten van 2012?
Hier zijn die van ons ...

Kinderen stonden in de rij om te kunnen genieten van een warme 'duik' in de HotTug op de Hiswa te Water.
Hiswa te Water
In september introduceerden we de HotTug op de 'Hiswa te Water', de internationale bootshow in Amsterdam. Het was een grote gebeurtenis, het weer was geweldig, de mensen lachten en kinderen stonden in de rij, klaar om in de verwarmde HotTug te springen. We hadden nooit kunnen dromen van een betere introductie. Dit evenement draaide onze organisatie op zijn kop.
(Bekijk ook de HotTug op de Hiswa op YouTube)

Nederlandse televisiezender SBS6 kwam om te rapporteren over de belangstelling van TV Tokyo in de HotTug.
Internationale Pers
Sinds de introductie is er al op meer dan 400 websites en blogs verslag gedaan van de HotTug! We hebben al meer dan 300.000 bezoekers op onze website ontvangen. En we hebben verschillende cameraploegen van over de hele wereld verwelkomd. Dat gaf soms wat gekke situaties... op een gegeven moment stond de nederlandse televisiezender SBS6 een tv-station van TV Tokyo te interviewen over de HotTug en andersom. Bedankt voor alle positieve reacties! Het heeft de HotTug wereldwijd op de kaart gezet!
HotTug in IJlst
Boek een weekend en geniet van de HotTug op www.werfijlst.nl!

Levering vond plaats in het prachtige Friesland waar u een vakantiewoning in IJlst kunt huren en kunt genieten van de HotTug met vrienden en familie. U zult nooit zonder hout zitten, want de nabijgelegen houtzaagmolen heeft altijd een aantal restjes hout liggen!
CE Certificaat + American Boat & Yacht Council
Vanaf december voldoen we aan de ABYC-regels en hebben we het officiële CE-certificaat ontvangen.
In december kregen we het certificaat van de erkende inspectiedienst DCI (www.dciworldwide.eu). De HotTug voldoet aan de NEN-normen, ISO-normen en de CE-richtlijn van pleziervaartuigen en speelt in op de American Boat & Yacht Council (ABYC) regels.

Er zijn nu twee HotTugs voor de introductie in Noorwegen in maart, in de maak.

Productie
We hebben de productie veel efficiënter gemaakt waardoor we series kunnen produceren. De houtkachel wordt professioneel 'gebouwd' en we hebben een aantal kleine aanpassingen gemaakt om het gebruik van de HotTug handiger te maken. Bijvoorbeeld: Twee zijbakken voor drankjes of kleding en een 'klappijp' voor lage bruggen.

Discovery Channel
Ontdek alle 'ins en outs' in deze documentaire gemaakt door Discovery Channel Canada. Zij maakten een documentaire over Frank de Bruijn, de ontwerper van de HotTug, en hoe hij op het idee kwam van de HotTug. Hij vertelt over de filosofie van het bedrijf, toont het ontwerp, het prototype en het maken van de HotTug op zijn schip in Rotterdam.
2013
U wordt allen uitgenodigd om met ons een glas champagne te drinken in de HotTug in 2013!
Daarnaast zullen we onze verhuur-website lanceren in het begin van 2013 in Nederland en gaan we het wereldwijd uitrollen!
If you want to recieve this newsletter in english, please let us know for in the future. For now click here.