Verhuur station
Wat speciaal is aan de HotTug, naast het mooie Nederlandse ontwerp en de totaal nieuwe manier van varen en baden, is dat je de HotTug het hele jaar door kunt gebruiken. Een hotel, beach bar, restaurant, camping of spa kan het seizoen verlengen met de HotTug. Stel je voor: een groep van 80 personen buiten bij uw hotel in het midden van de winter, wanneer normaal gesproken alleen vogels van uw buitentafels pikken.

Vanwege het innovatieve concept van de HotTug, zal een verhuurstation aandacht en free publicity creŽren, een grote buzz, die meer mensen zal aantrekken. De mogelijkheden zijn eindeloos... Wat dacht u van een filmavond, een romantisch uitje in combinatie met een huwelijksnacht of een dagje teambuilding in combinatie met een diner? Als stand-alone verhuurstation kunt u ook uitstapjes op locatie overwegen: u kunt de Hot Tug met een trailer gemakkelijk over al mee naar toe nemen
Warmwatersysteem
Een verhuurstation werkt sneller met het warmwatersysteem: dan hoeft de HotTug niet eerst warmgestookt te worden met hout, wat een paar uur kost. We gebruiken de Hayward pool and spa hot tub heater H400, deze vult de HotTug met warm water (38ºC / 100ºF) in één uur en 15 minuten. Het systeem gebruikt slechts een paar euro aan gas per keer..

Potentiële inkomsten
Wij kunnen u een ruwe schatting geven van de mogelijke inkomsten van de verhuur van de HotTug. Aangezien elke locatie eigen bedrijfs-, marketingstrategieën en verhuurprogramma’s hanteert, geven we een berekening op basis van de gemiddelde strategie.
Neem aub contact met ons op als u meer informatie wilt, berekeningen wilt ontvangen enz.
Benodigheden
Voor een verhuurstation heeft u nodig:
— houtopslag
— watertoevoer & slang
— dompelpomp
— een omkleedruimte

Aan te raden
— een warmwatersysteem
— afdekzeil (om water warm te houden)

Voor extra service aan de huurders
— lockers in omkleedruimte
— een ‘kastje’ vlakbij HotTug voor handdoeken
— hoesjes voor telefoons
— een waterproof tonnetje voor sigaretten etc.

Bekijk allerlei extra’s: >> accessoires
Verhuurwebsite
De HotTug heeft een verhuurwebsite. We kunnen op deze website uw locatie & beschrijving vermelden met een doorlink naar uw website, of u kunt ons reserveringssysteem te gebruiken. In dit systeem kan elk verhuurstation zijn eigen prijzen en eigen openingstijden gebruiken. Een gebruiker kan een reservering voor de HotTug in het boekingssysteem maken en een voorschot betalen.