De HotTug
De introductie van de HotTug in Nederland in september 2012, veroorzaakte een golf aan belangstelling van (internationale) pers en honderden vragen van verhuurstations, distributeurs en nieuwsgierige fans over de hele wereld, die niet konden wachten om in de HotTug te springen.
Nog steeds kunnen de meeste mensen hun ogen niet geloven als ze de HotTug zien varen midden in de winter. Mensen die in badpakken in een 38 C warme HotTug zitten, terwijl mensen aan de wal sjaals en mutsen dragen om ze te beschermen tegen de kou.

Maar het is allemaal waar!

365 dagen van het jaar kunt u genieten van deze geweldige nieuwe ervaring. Sommige mensen zeggen dat je je een koning voelt tijdens het varen door een drukke stad, anderen genieten liever van de HotTug in de vrije natuur.
Een verliefd stelletje vaart op Valentijnsdag of Oudjaarsavond in de HotTug, een groep vrienden viert een vrijgezellenfeest in de HotTug. Of wat te denken van een weekendje uit in een huisje in de bossen, na de sauna een sprong in het meer en achteraf genieten in de HotTug...

Wanneer heb jij ‘onverwachte vrijheid’ ervaren?
Ontwerp
De HotTug is bedacht en ontworpen door Frank de Bruijn van ‘Supergoed’. De HotTug is een uniek concept, maar het heeft ook een bijzonder ontwerp. Met liefde, aandacht en met veel oog voor detail is de HotTug ontworpen. De vorm van de boot, het materiaalgebruik en de frisse kleuren doorbreken het patroon van wat gebruikelijk is in de nautische wereld. De karakteristieke polyester huid in combinatie met RVS en kastanjehout, maken het een fris en helder ontwerp. Niet alleen het concept, maar ook het ontwerp zorgt voor een lach op de gezichten van iedereen die de Hot Tug ziet.